De medewerkers zijn de spil van Stichting De Linde. Zij zorgen ervoor dat alles vloeiend verloopt en met hen zijn de lijntjes kort. Maar wie zijn nou de mensen waar al het contact mee is? Deze week spraken wij Simone van Oers (25). Zij is een belangrijk aandeel van de administratie van Stichting De Linde en deelt deze week haar verhaal. 

In haar vrije tijd is Simone graag creatief en actief bezig. Zo doet zij aan kracht- en conditietraining, onderneemt zij veel met haar hondje Taz en maakt zij onder andere decoratieve taarten. Zij werkt inmiddels al 3 jaar bij Stichting De Linde. Hoe ben je hier terecht gekomen?
Sinds februari 2016 werk ik met plezier bij Stichting De Linde als administratief medewerker. Tot 2015 woonde ik in Zevenbergen (Noord-Brabant) waar ik in datzelfde jaar de hbo-opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool te Breda heb afgerond. Ik ben toen gaan samenwonen met mijn vriend in Nieuw-Vennep waar ik graag ervaring in de praktijk wilde opdoen. Via via kwam ik bij De Linde terecht. Het fijne was dat mijn hondje Taz mee kon naar het werk. Inmiddels is hij de welbekende kantoorhond!

“Geen dag is hetzelfde” 

Waar was je werkzaam vóór De Linde?
Voordat ik de opleiding Bedrijfseconomie had afgerond, begon ik in 2012 met de hbo-opleiding Accountancy in de duaal-variant (werken en leren). Ik heb in het kader van deze opleiding gewerkt bij het accountantskantoor BDO en later ook als bijbaan. Tijdens het werken kwam ik erachter dat ik mij toch breder wilde opleiden en ben ik overgestapt naar de hbo-opleiding Bedrijfseconomie. Tijdens mijn studie heb ik als bijbaan gewerkt op de afdeling Bezwaar en Beroep als administratief medewerker bij de Belastingsamenwerking West-Brabant.

Veel medewerkers en aangesloten partijen zullen jouw naam kennen wanneer zij contact opnemen met de administratie. Wat is jouw rol hier?
Als administratief medewerker ben ik de tussenpersoon tussen de verschillende stakeholders van de organisatie. De werkzaamheden zijn enorm breed. Geen dag is hetzelfde. Voorbeelden zijn het verwerken van zorgtoewijzingen, declareren en verantwoorden van geleverde zorg, functioneel applicatiebeheer, het maken van managementrapportages, contact onderhouden met verschillende stakeholders, support leveren naar verschillende partijen en nog veel meer! Ook leid ik het project ‘Lindenet’.  

“Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en grenzen verleggen.” 

Wat vind jij hier zo leuk aan?
Stichting De Linde is een platte organisatie en werkt met zelfsturende teams. Dat maakt dat je als team verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen. Dat betekent ook dat je voor uitdagingen komt te staan welke misschien niet bij jouw functie horen maar die wel opgelost moeten worden. Je werkt erg nauw samen met het gehele team. Hierin volg je samen het gehele proces en ben je niet enkel bezig met één klein onderdeel. 

Wat zijn jouw ambities en waar hoop je over een paar jaar te zijn?
Ik vind het belangrijk om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik wil grenzen verleggen omdat ik nog lang niet uitgeleerd ben. Op dit moment ben ik bezig met de hbo-opleiding Software Development, waarbij ik aan de slag ga met het ontwerp, de ontwikkeling, de uitvoering en het testen van software. Ik zie mijzelf in deze richting nog wel doorgroeien en pak hierbij de kansen die De Linde mij biedt.