Dagbesteding

Zinvolle activiteiten buiten de deur.

Je voelt je beter met een betekenisvolle daginvulling

Als je geen werk hebt, dan kan De Linde je misschien helpen toch elke dag iets om handen te hebben. Samen met collega’s iets doen waar jij en anderen plezier aan beleven – en waarmee je ook nog een bijdrage levert aan de samenleving.

De hele dag thuiszitten is niet goed voor een mens. Het is veel leuker als je regelmatig de deur uitgaat, andere mensen ontmoet en actief bezig bent. Als je werk hebt, dan gaat dat allemaal vanzelf. Maar niet iedereen heeft werk of andere vaste dagelijkse bezigheden.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over Stichting De Linde of wat we voor jou (of voor een ouder, familielid of vriend) kunnen doen?

Je kunt ons op bellen op telefoonnummer 023 557 51 74.
Mailen kan ook: aanmelden@stdl.nl.

We staan je graag te woord.

Lokale ondernemers


Ben je op zoek naar zinvolle activiteiten buiten de deur? Dan kan De Linde je helpen. De Linde werkt samen met een netwerk van lokale ondernemers. Voorbeelden zijn werken op een zorgboerderij, verzorgen van dieren, werken in een moestuin of een lunchcafé.

Maatwerk

Als je gebruikt maakt van de dagbesteding van De Linde, gaan we uit van jouw wensen en mogelijkheden. Je geeft zelf aan wat voor soort werk je het liefste doet, wat je kunt en wat niet.

Als je bijvoorbeeld slecht tegen drukte kan, houden we daar rekening mee. Je geeft zelf ook aan hoe vaak je wilt langskomen: een paar keer in de week of elke dag. Net wat jou het beste past.

+

Vervoer

Als je zelf met het openbaar vervoer naar de locatie kunt gaan, is dat natuurlijk het mooiste. Anders regelt de locatie of de gemeente het vervoer, bijvoorbeeld met een busje.

Contact opnemen met De Linde

Heb je naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen en wil je contact opnemen met De Linde? Dat kan door te mailen naar info@stdl.nl of te bellen met 023 557 51 74.

Aanmelden bij de lindeCliënten Dagbesteding