Hulp bij geldzorgen

De Linde helpt je om je huishoudboekje op orde te brengen en te houden.

Problemen met geld gaan niet vanzelf weg.
Je kunt er ’s nachts wakker van liggen.

Wie zijn schulden niet aflost, komt in de problemen. De Linde helpt je om je huishoudboekje op orde te brengen en te houden.

Een sluitend huishoudboekje is voor iedereen van het grootste belang. Als je meer opmaakt dan er binnenkomt, ontstaan er vroeg of laat problemen. Dan leen je wat van een vriend, of je koopt op afbetaling. Of je pint gewoon wat meer en je staat even rood. Maar als je geld leent, moet je het ook terugbetalen. Dat betekent dat je volgende maand nog minder te besteden hebt. Zo wordt het steeds lastiger om rond te komen. Wat doe je dan?

EVI Bewind
Als je moeite hebt om met geld om te gaan, kunnen we je helpen. Daarvoor werken we samen met een onafhankelijk beschermbewind-bureau: EVI Bewind. Bij EVI Bewind helpen ze jou om verstandig met je geld om te gaan. Zij zoeken voor je uit hoeveel je elke week kunt uitgeven. Ook zorgen ze ervoor dat alle vaste kosten op tijd worden betaald, zodat je daar geen zorgen meer om hebt. Als je schulden hebt, dan zoeken zij samen met jou naar een manier om er weer van af te komen.

Voor wie?
EVI Bewind werkt voor iedereen met financiële problemen. Zij zijn gespecialiseerd in samenwerking met zorgaanbieders en zorg specifieke dossiers.

Meer weten?

Wil je meer weten over Stichting De Linde of wat we voor jou (of voor een ouder, familielid of vriend) kunnen doen?

Je kunt ons op bellen op telefoonnummer 023 557 51 74.
Mailen kan ook: aanmelden@stdl.nl.

We staan je graag te woord.

Contact opnemen met De Linde

Heb je naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen en wil je contact opnemen met De Linde? Dat kan door te mailen naar info@stdl.nl of te bellen met 023 557 51 74.

Aanmelden bij de lindeClienten Hulp bij Geldzorgen