Op zoek naar zorg?

Goed voor jezelf zorgen. Als je daar problemen mee hebt, sta je niet alleen. Bij De Linde helpen we je graag. We kennen de problemen én de oplossingen.

Als het je zelf niet lukt, zijn wij er voor jou

Je eigen weg vinden in de samenleving. Goed voor jezelf zorgen. Als je daar problemen mee hebt, sta je niet alleen. Bij De Linde helpen we je graag. We kennen de problemen én de oplossingen.

Iedereen wil graag een beetje prettig leven. Een huis, werk, vrienden en familie… Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Want voor veel mensen is onze samenleving best ingewikkeld. En dan kunnen er gemakkelijk problemen ontstaan. Bijvoorbeeld problemen met je huishouding of de zorg voor jezelf. Of problemen met je uitgaven. Of problemen met je tijd, als je bijvoorbeeld geen werk hebt.

We helpen je graag
Bij Stichting De Linde kunnen we je helpen. Wij werken voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. Onze cliënten zijn vaak mensen met (lichte) verstandelijke, psychiatrische of sociale beperkingen. Of mensen die langdurig werkloos zijn en daardoor in de problemen raken. We zijn vooral actief in de regio’s Haarlemmermeer, Haarlem, IJmond en Alkmaar. Bij ons kun je rekenen op zorg op maat vanuit een individuele benadering.

Nieuws van De Linde

Welkom bij het nieuws van De Linde. Actueel nieuws verdeeld in drie delen: - Algemeen...

Informatie voor Cliënten

Nieuwe informatie voor aanmelden Als je meer informatie of een gesprek wilt, kun je dat doen door...

Meer weten?

Wil je meer weten over Stichting De Linde of wat we voor jou (of voor een ouder, familielid of vriend) kunnen doen?

Bel (023) 557 51 74.
Mailen kan ook: info@stdl.nl.

We staan je graag te woord.

Wil je informatie of aanmelden?

Eén aanspreekpunt

Heb je daarnaast andere zorg of begeleiding nodig? Dan coördineert onze zorgcoach de inzet van de zorg- en dienstverleners. De zorgcoach is dus je vaste aanspreekpunt.

Z

Flexibele inzet

Onze woonbegeleiders werken vanuit de relatie. Zij zijn flexibel inzetbaar en passen zich zo veel mogelijk aan jouw agenda aan. Het zijn betrokken mensen die hun kennis en/of levenservaring inzetten om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Kleinschalig

We bieden een totaalpakket rondom zelfstandig wonen vanuit kleinschalige werkverbanden op wijk- en buurtniveau. De woonbegeleiding is georganiseerd in vier regio’s: Haarlemmermeer, Haarlem, IJmond en Alkmaar.