Vind jij ook dat het anders kan?

 

Wie zijn wij?

De Linde is een innovatieve zorgaanbieder met een dienstaanbod dat 100% ambulant is. Wij ondersteunen mensen met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met psychiatrische problematiek (LVB/GGZ). Vanaf 2002 biedt De Linde een totaal pakket rondom zelfstandig wonen. Naast ambulante begeleiding, dagbesteding en budgetbeheer zijn we in 2017 ook gestart met behandeling. De Linde is het expertisecentrum op het gebied van LVB/GGZ en is volop bezig met doorontwikkelen van de zorg. Zo ontwikkelen we innovatieve zorgconcepten die co creatie met regionale zorg- en welzijnsaanbieders mogelijk maakt.

Doen wat nodig is, snel op- en afschalen

Onze doelgroep heeft een domein overstijgende hulpvraag (comorbiditeit). Het zorgaanbod van De Linde is modulair opgebouwd, met expertiseteams, ambulant begeleiders en behandelaars. Cliënten krijgen uit één hand de zorg die nodig is. Onze werkwijze is er volledig op ingericht om steeds te doen wat nodig is. Opschalen en afschalen van hulp is met deze werkwijze betrekkelijk eenvoudig. Extra zorg en aanvullende expertise zijn altijd beschikbaar; zodra de situatie stabiel is, doen we een stapje terug.

Als psychiater werk je outreachend, dit doe je samen met de regionale expertiseteams. Je verricht in de ambulante setting psychiatrisch onderzoek en diagnostiek, draagt zorg voor het behandelbeleid, neemt deel aan multidisciplinaire overlegvormen, hebt een adviserende en ondersteunende rol naar de mede behandelaren en bent eindverantwoordelijk voor het medisch beleid. Naast het interne behandelteam, zijn wij bezig met de ontwikkeling van een multidisciplinair team, dat met andere collega- zorginstellingen, complexe casuïstiek behandelt Je gaat meedenken in en meewerken aan, de verdere ontwikkeling van sociale psychiatrie in de regio en op ondernemende wijze intensieve samenwerking zoeken met verschillende interne en externe partners.

Wie ben jij?

  • Je bent een BIG geregistreerde psychiater.
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep en het werken vanuit de relatie.
  • Je bent pro actief en met jouw communicatieve vaardigheden schakel je snel tussen cliënt en in- en externe ketenpartners.
  • Je hebt een gedegen kennis van de GGZ, kennis van de actuele ontwikkelingen die daarin spelen
  • Je bent woonachtig in de regio Haarlemmermeer en je bent in het bezit van een auto in verband met het afleggen van huisbezoeken

Ben jij geïnteresseerd in een dynamische omgeving en een gevarieerde en uitdagende doelgroep? Neem dan voor meer informatie contact op met Najat Azahaf, telefoon +31 6 510 326 96. Of stuur je CV en motivatie naar info@stdl.nl.

Het betreft een vacature van 1 FTE. Deze kan ook parttime ingevuld worden

Acquisities naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.