Werk jij graag vanuit de relatie met jouw cliënten? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij graag de spil in het zorgproces? Dan ben jij op zoek naar ons!

In de regio’s Haarlem, Haarlemmermeer en IJmond vind je Stichting De Linde: hét expertisecentrum voor de doelgroep LVB/GGZ dat zich blijft door ontwikkelen binnen de zorg. De Linde biedt een totaalpakket rondom zelfstandig wonende cliënten en heeft zich georganiseerd rondom kennis. Dit houdt in dat het expertiseteam een multidisciplinair team van zorgspecialisten als psychologen, orthopedagogen en psychiatrisch verpleegkundigen is en zij de ambulant begeleiders coördineren in de uitvoering van de zorg. Daarnaast wordt er voor de behandeling gewerkt met lokale medisch specialisten teams die bestaan uit een psychiater, VG-arts en GZ-psycholoog.

Hoe ziet de functie eruit?

Onze werkwijze is er volledig op ingericht om steeds te doen wat nodig is. Opschalen en afschalen van hulp is met deze werkwijze betrekkelijk eenvoudig. Extra zorg en aanvullende expertise zijn altijd beschikbaar; zodra de situatie stabiel is, doen we een stapje terug.

Als regiebehandelaar ben je eindverantwoordelijke voor het behandelproces. Je werkt outreachend en dit doe je samen met het multidisciplinair team. Je verricht in de ambulante setting diagnostiek en behandeling, draagt zorg voor het behandelbeleid en hebt een regierol naar de mede behandelaren.

Wat bieden wij jou?

  • Wij vertrouwen jou in jouw professionele deskundigheid. Jij krijgt de ruimte om zelf beslissingen over de inhoudelijke zorg te maken.
  • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende dynamische werkomgeving
  • Arbeidsuren (ongeveer 8-16 uur) in overleg en marktconform salaris naar ervaring en achtergrond (als zzp of in dienst)

Wie ben jij?

  • Je bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep
  • Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband
  • Je toont initiatief, ondernemerschap, daadkracht en je bent een echte netwerker

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Stichting De Linde je een mooie stap? Solliciteer dan snel. Sollicitaties kunnen met een motivatie en CV gemaild worden.

Wil je graag nog iets meer informatie? Dan kun je altijd contact opnemen met Najat Azahaf door haar te bellen of te appen via +31(6) 51 03 26 96.