Het is zomer! En bij Pier K weten ze dat. Elke laatste week van de maand wordt er een themalunch georganiseerd. Ditmaal stond de lunch in het teken van het thema ‘Smooth Summer’, welke alweer de laatste van het seizoen was. De tafel stond vol met frisse salades, fruitige smoothies, zoete toetjes, gezonde snacks en tropische sappen.

Sinds 2015 is Pier K een van de dagbestedingslocaties waar cliënten van Stichting De Linde naartoe gaan. Op deze veelzijdige locatie verzorgen onze cliënten drie keer per week de lunches voor de medewerkers van Het Cultuurgebouw, waaronder eens per maand er een themalunch voor het gehele Cultuurgebouw en andere relaties waaronder Stichting De Linde.

Onder begeleiding van Jim, Roos en Jennifer wordt er voor elke themalunch een thema bedacht waar de hele lunch op gebaseerd is. We spraken Roos die enthousiast vertelde over haar werk bij het Sociaal Domein van Pier K.

“We zijn een enorm hecht team bij Pier K die dagbesteding via Stichting De Linde verzorgt en daarnaast veel organiseert voor vrijetijdsbesteding. Wij proberen er altijd achter te komen wat de cliënten willen en hoe we dit in een leuk jasje kunnen steken. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe mensen. Met hen zoeken we de dagbesteding die het beste bij de persoon past. Samen bedenken we de thema’s, de aankleding en de hapjes en zetten we elke week weer een geslaagde lunch neer!”