fbpx

Wil jij graag werken in een uitdagende en innovatieve organisatie in de zorg? Ben jij maatschappelijk betrokken en zie jij makkelijk het grote plaatje? Dan ben jij op zoek naar ons!

Stichting De Linde helpt mensen met een verstandelijke beperking bij het zelfstandig wonen. Omdat de zorg altijd in beweging is, heeft de Linde de afgelopen jaren een flexibel organisatiemodel neergezet waarmee we maatwerk voor elke cliënt kunnen bieden. Hiervoor werken wij samen met veel verschillende partijen.

Om te doen wat nodig is, is onze zorgadministratie faciliterend naar deze uitvoering ingericht. Hier komen interessante maar complexe werkprocessen kijken. Omdat De Linde altijd in beweging is, kom jij te werken in een dynamische en uitdagende omgeving!

Wat houdt de functie in?
Binnen de functie zal jij ondersteunend zijn aan de financiële administratie. Hieronder valt het verwerken van verschillende boekhoudingen, het declareren (en verantwoorden) van de geleverde zorg, kruiscontroles uitvoeren en er worden rapportages voor het management gemaakt. Ook zal jij het contact onderhouden met de verschillende stakeholders (denk daarbij aan collega zorgaanbieders, zorgverleners en lokale ondernemers) en verzorg je de aangifte omzet- en vennootschapsbelasting.

Onze ideale kandidaat

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Beschikt over een praktijkdiploma of kent de boekhouding van A tot Z
  • Heeft ervaring met het werken in verschillende boekhoudingen
  • Denkt in oplossingen en gaat creatief om met veranderingen
  • Heeft een brede blik en ziet snel het grote plaatje
  • Heeft ruime ervaring met Excel, Word en Outlook
  • Heeft een proactieve werkhouding
  • Is op korte termijn 24-32 uur beschikbaar. De uren en het salaris zijn bespreekbaar.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Stichting De Linde je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Sollicitaties kunnen met een motivatie en CV gemaild worden naar info@stdl.nl. Wil je graag nog iets meer informatie? Dan kun je contact opnemen door te bellen met Manouk Steijn via +31 (6) 57 57 08 42, of mail je vraag naar info@stdl.nl!