Op zoek naar een arts geestelijke gezondheidszorg met schrijftalent (24 uur)!

 

Wie zijn wij?

Stichting De Linde is een gespecialiseerde zorgaanbieder voor alledaagse en complexe hulp aan mensen die zelfstandig wonen. Wij zijn een volledig ambulante zorgaanbieder met een samenhangend aanbod van woonondersteuning (begeleiding WMO, behandeling ZVW en Modulair Pakket Thuis WLZ), beschermbewind en dagbesteding.

Ons regionale expertiseteams met zorgspecialisten vormen de spil in de dienstverlening van Stichting De Linde. De zorgspecialisten werken rechtstreeks met de cliënt, ondersteunen en coachen ambulant begeleiders en coördineren alle andere hulp en zorg voor de cliënt. Waar nodig bieden ze onder regie van een psychiater en een vg-arts ook behandeling. Bij cliënten met zwaardere problematiek spelen de leden van het expertiseteam ook een rol in de ambulante begeleiding.

Doen wat nodig is, snel op- en afschalen

Leden van een expertiseteam bestaan uit orthopedagogen, psychologen en een sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen. Voor elke cliënt is een vaste zorgspecialist verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van zorg. In deze hoedanigheid zijn zij verantwoordelijk voor hulpvraagverduidelijking, schrijven zij begeleidingsdoelen voor cliënten, maken zij risicoanalyses en stellen indien nodig beheersmaatregelen in.

In de functie van Medisch Adviseur adviseer en begeleid je deze zorgspecialisten bij het aanvragen en documenteren van zorg (WMO, WLZ, ZvW).

Wie ben jij?

  • Je bent een (basis)arts of medisch adviseur met kennis van geestelijke gezondheidszorg.
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep.
  • Je neemt verantwoordelijkheid en werkt goed in samenwerkingen.
  • Je bent woonachtig in de regio Haarlemmermeer/Haarlem 

Ben jij geïnteresseerd in een dynamische omgeving en een gevarieerde en uitdagende doelgroep? Neem dan voor meer informatie contact op met Najat Azahaf, telefoon +31 6 510 326 96. Of stuur je CV en motivatie naar info@stdl.nl.

Het betreft een vacature van 1 FTE. Deze kan ook parttime ingevuld worden

Acquisities naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.