Onze missie is; ‘Ontzuiling van de Zorg’. Bij De Linde zijn we op zoek naar ambulant woonbegeleiders die vierkant achter deze missie staan. Wij staan voor 100% ambulante zorg met meer persoonlijke aandacht voor de cliënt, minder administratieve rompslomp en een efficiëntere en effectievere organisatie van de zorg. Denk jij ook dat het beter kan? Solliciteer dan en help mee de zorg te ontzuilen.

Wat jouw werk als ambulant woonbegeleider interessant maakt

Als ambulant woonbegeleider bij De Linde stel je de cliënt centraal. Je leert de cliënt écht kennen en bouwt een vertrouwensband op, zodat je de ondersteuning kan bieden die de cliënt nodig heeft. Je stimuleert, activeert en motiveert, zodat de thuiswonende cliënt om leert gaan met zelfredzaamheid en regie. Je hebt hierbij altijd back-up van een zorgcoördinator die onderdeel is van een multidisciplinair team zorgspecialisten. Dit geeft je als woonbegeleider de vrijheid te anticiperen op veranderende omstandigheden.

Ambulant woonbegeleider Dick Deksel: ‘’Ik vind het fijn dat ik bij De Linde de vrijheid krijg om mijn cliënten écht te leren kennen. Pas dan kan ik een verschil maken’’

Wat jouw werk als ambulant woonbegeleider zinvol maakt

Wij bieden behandeling aan een bijzondere doelgroep, namelijk zelfstandig wonende cliënten met primair een lager intellectueel functioneren. Als woonbegeleider kan je voor deze doelgroep dankzij de persoonlijke aandacht echt iets betekenen. Doordat je er zo dicht op zit, kan je snel anticiperen en er daardoor voor zorgen dat het stressniveau van de cliënt laag blijft. Je streeft hierbij altijd naar zoveel mogelijk zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Ambulant woonbegeleidster Dora Deksel: ‘Het geeft mij een geruststellend gevoel dat ik altijd de back-up van een zorgcoördinator heb.’’

Hoe jouw team eruit ziet

Als ambulant woonbegeleider bij De Linde ben je onderdeel van een multidisciplinair team zorgspecialisten. Met onze multidisciplinaire werkwijze kunnen wij totaalzorg aan onze cliënten bieden. We maken de combinatie tussen begeleiding, behandeling, medisch herstel en maatschappelijk herstel onder één dak. Je kan daarom altijd rekenen op zorginhoudelijke ondersteuning, scholing en ‘back-up’.

Wat je krijgt voor jouw inzet

Vergoeding en zekerheid

Als ambulante woonbegeleider kom je in loondienst bij De Linde. We bieden je een bovengemiddeld salaris van minimaal €X en maximaal €X. Indien gewenst is werken op zzp basis ook bespreekbaar. We betalen facturen binnen veertien dagen uit, waardoor je ondernemersrisico als zzp-er op economisch gebied verlegd wordt naar De Linde.

Multidisciplinaire aanpak

Je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgprofessionals om je cliënten de meest passende zorg te kunnen bieden.

Gegarandeerd werk in jouw regio

De ambulante woonbegeleiding wordt geleverd vanuit verschillende regionale zorgcoöperaties die zijn verenigd in verschillende arbeidspools. Het werkgebied van deze coöperaties is verdeeld in 4 regio’s: Haarlem, Velsen, Haarlemmermeer en Alkmaar. De zorgcoöperaties zijn vrijwel altijd op zoek naar nieuwe leden.

Wat we van jou verwachten

Jij staat stevig in je schoenen en bent veelzijdig competent. In het werk als ambulant woonbegeleider komt het aan op helder denken, de juiste toon kiezen, vertrouwen opbouwen en resultaatgericht handelen. Je werkt met de cliënt aan haalbare en realistische doelen die je omzet in acties. Hierbij geef je de cliënt zoveel mogelijk inzicht in zijn of haar eigen situatie en de gevolgen van zijn of haar gedrag.

Verder vinden we dit belangrijk:

  • Je hebt minimaal aantoonbaar mbo 4 werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en enige kennis van de leefomgeving van de cliënt
  • Je kan een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanleveren
  • Je beschikt over een computer met internetaansluiting
  • Je bent woonachtig in de regio van de cliënten
  • Je kan je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

 

Ontzuiling in de Zorg door anders organiseren

De zorg in Nederland is te ingewikkeld. Een korte samenvatting is dat we niet effectief en weinig efficiënt samenwerken. Uiteindelijk komen de problemen daarvan op het bord van de cliënt terecht. Bij De Linde doen we dat al 20 jaar anders. Wij werken 100% ambulant. We organiseren begeleiding, behandeling, medisch en maatschappelijk herstel vanuit één team. We zorgen er met psycho-educatie en coaching voor dat young professionals een vliegende start maken in hun carrière. Daarnaast zorgt onze ICT afdeling ervoor dat onnodige administratieve rompslomp de kop in wordt gedrukt én plannen we geen onregelmatige diensten.

 

upload cv witte achtergrond
Stel hier je vraag of voeg een korte motivatie toe over de functie waarop je solliciteert.
Maximale uploadgrootte: 2.1MB