Onze missie is; ‘Ontzuiling van de Zorg’. Bij De Linde zijn we op zoek naar psychologen die vierkant achter deze missie staan. Wij staan voor 100% ambulante zorg met meer persoonlijke aandacht voor de cliënt, minder administratieve rompslomp en een efficiëntere en effectievere organisatie van de zorg. Denk jij ook dat het beter kan? Solliciteer dan en help mee de zorg te ontzuilen.

Wat jouw werk als psycholoog interessant maakt

Werken bij De Linde heeft drie belangrijke karakteristieken.

  • Allereerst bieden wij behandeling aan een bijzondere doelgroep. Dit zijn zelfstandig wonende cliënten met primair een lager intellectueel functioneren. Deze doelgroep kenmerkt zich als oprecht en toegankelijk.
  • Het tweede is dat we dat doen vanuit de woonbegeleiding. Zo gauw wij bij een cliënt een medisch issue (psychische problematiek) constateren halen we dat issue uit onze ‘gewone’ begeleiding (WMO of WLZ) en plaatsen dat onder de Zorgverzekeringswet. De diagnostiek en behandeling van onze cliënten vraagt om specifieke kennis van zowel psychiatrische stoornissen als van de verstandelijke beperking.
  • Het derde is dat wij met onze multidisciplinaire werkwijze totaalzorg aan de cliënt kunnen bieden. We maken de combinatie tussen begeleiding, behandeling, medisch herstel en maatschappelijk herstel onder één dak.

Psycholoog Dick Deksel: ‘’De bijzondere doelgroep van De Linde blijft me dag in dag uit boeien’’

Wat jouw werk als psycholoog zinvol maakt

Als psycholoog bij De Linde acteer je als zorgcoördinator. Het is jouw missie om het dagelijks leven van je cliënten te versimpelen. De basis is het werken aan een dagritme, een enigszins ordelijk huishouden, een sluitend huishoudboekje en zo mogelijk dagbesteding. Als zorgcoördinator blijf je altijd alert. Dreigt er iets mis te gaan? Met een uurtje extra aandacht, het inschakelen van een medisch specialist of het organiseren van aanvullende zorg is de situatie dankzij jou binnen no time weer stabiel. Je bent het inhoudelijke aanspreekpunt voor zowel je cliënt als voor de ambulante begeleiders die de cliënt ondersteunen.

Maar als psycholoog bij De Linde krijg je ook de kans jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Onder supervisie van een ervaren medisch specialisten team (psychiater, VG-arts en GZ-psycholoog) steek je zelf ook de handen uit de mouwen. Door de specialistische hulp die je biedt, ben je actief betrokken bij je cliënten.

Psycholoog Dora Deksel: ‘De rol van psycholoog bij De Linde is zoveel meer dan alleen coördineren.’’

Hoe jouw werkdag eruit ziet

Als psycholoog bij De Linde is geen dag hetzelfde. Je begint je dag bijvoorbeeld met een huisbezoek bij iemand die de gemeente heeft aangemeld. Tijdens de intake inventariseer je de behoeften en kijk je wat er nodig is. Op basis hiervan weet je welke ondersteuning hierbij past en zorg je ervoor dat de juiste mensen uit ons netwerk worden ingeschakeld. Vervolgens regel je de aanvraag. Daarna krijg je werkbegeleiding van de GZ-psycholoog. Je sluit je dag af met een cliënt die jij vanuit je eigen expertise als psycholoog (onder supervisie van de psychiater) behandelt.

Wat je krijgt voor jouw inzet

Een goed salaris en bijscholing

Als psycholoog kom je in loondienst bij De Linde. We bieden je een bovengemiddeld salaris van minimaal €X en maximaal €X met doorgroeimogelijkheden en een scholingsbudget van €2.500 per jaar.

Vrijheid en vakinhoudelijke begeleiding

We geloven in jouw deskundigheid en geven je de ruimte om de zorg van je cliënten in te richten op de manier die volgens jou het best past. We bieden vakinhoudelijke begeleiding door ervaren medisch specialisten.

Netwerk en samenwerking

We breiden je netwerk uit door samenwerking met andere zorgpartijen.

 Wat we van jou verwachten

Als zorgcoördinator heb je een groot verantwoordelijksgevoel. Je bent niet bang om initiatief te tonen en gaat flexibel en creatief om met onvoorziene situaties. Je staat sterk in je schoenen, bent goed in overzicht houden en weet hoe je mensen moet aansturen.

Verder vinden we dit belangrijk:

  • Je hebt een opleiding in orthopedagogie, (sport)psychologie of SPV afgerond
  • Je bent sociaal, kan goed netwerken en zet je cliënten altijd voorop
  • Ervaring vanuit Tamarinde is een pre
  • Je staat vierkant achter onze missie; ‘Ontzuiling van de Zorg’

Ontzuiling in de Zorg door anders organiseren

De zorg in Nederland is te ingewikkeld. Een korte samenvatting is dat we niet effectief en weinig efficiënt samenwerken. Uiteindelijk komen de problemen daarvan op het bord van de cliënt terecht. Bij De Linde doen we dat al 20 jaar anders. Wij werken 100% ambulant. We organiseren begeleiding, behandeling, medisch en maatschappelijk herstel vanuit één team. We zorgen er met psycho-educatie en coaching voor dat young professionals een vliegende start maken in hun carrière. Daarnaast zorgt onze ICT-afdeling ervoor dat onnodige administratieve rompslomp de kop in wordt gedrukt én plannen we geen onregelmatige diensten.

 

upload cv witte achtergrond
Stel hier je vraag of voeg een korte motivatie toe over de functie waarop je solliciteert.
Maximale uploadgrootte: 2.1MB