GZ-psycholoog

Haarlem, IJmond, Haarlemmermeer

24 - 32 uur

Loondienst

Onze missie is; ‘Ontzuiling van de Zorg’. Bij De Linde zijn we op zoek naar GZ-psychologen die vierkant achter deze missie staan. Wij staan voor 100% ambulante zorg met meer persoonlijke aandacht voor de cliënt, minder administratieve rompslomp en een efficiëntere en effectievere organisatie van de zorg. Denk jij ook dat het beter kan? Solliciteer dan en help mee de zorg te ontzuilen.

Wat jouw werk als GZ-psycholoog interessant maakt

Werken bij De Linde heeft drie belangrijke karakteristieken. Allereerst bieden wij behandeling aan een bijzondere doelgroep. Dit zijn zelfstandig wonende cliënten met primair een lager intellectueel functioneren. Deze doelgroep kenmerkt zich als oprecht en toegankelijk. Het tweede is dat we dat doen vanuit de woonbegeleiding. Zo gauw wij bij een cliënt een medisch issue (psychische problematiek) constateren halen we dat issue uit onze ‘gewone’ begeleiding (WMO of WLZ) en plaatsen dat onder de Zorgverzekeringswet. De diagnostiek en behandeling van onze cliënten vraagt om specifieke kennis van zowel psychiatrische stoornissen als van de verstandelijke beperking. Het derde is dat wij met onze multidisciplinaire werkwijze totaalzorg aan de cliënt kunnen bieden. We maken de combinatie tussen begeleiding, behandeling, medisch herstel en maatschappelijk herstel onder één dak.

‘’De Linde heeft een vernieuwende kijk op de zorg, die onderzoekende houding past heel goed bij mij als GZ-psycholoog.’’

Wat jouw werk als GZ-psycholoog zinvol maakt

Als GZ-psycholoog zorg jij voor de werkbegeleiding van onze psychologen en orthopedagogen. Een jong en gedreven team dat zich mede dankzij jouw inzet verder kan ontwikkelen.

Hoe jouw werkdag voldoening geeft

We willen onze cliënten stabiliteit en structuur bieden, waardoor het juist belangrijk is dat jij als GZ-psycholoog flexibel en daadkrachtig bent. Een willekeurige dag kan beginnen met een telefonische screening van nieuwe cliënten, waarbij je goed kijkt of de hulpvraag van de cliënt bij het aanbod van De Linde past. Vervolgens ga je samen met een zorgcoördinator het intaketraject met psychiater en VG-arts vormgeven. Als de hulpvraag is vastgesteld, schrijf je samen met de zorgcoördinator het behandelprogramma. Je zit wekelijks teamvergaderingen voor en geeft daar waar nodig adviezen en werkbegeleiding. Verder bewaak je de voortgang van de lopende behandeltrajecten in jouw caseload. Onze gezamenlijke effort zorgt ervoor dat we totaalzorg aan de cliënt kunnen bieden én young professionals kunnen opleiden.

‘’Ik ben onderdeel geworden van een regionaal specialistenteam, waarmee we totaalzorg kunnen bieden aan onze cliënten.’’

Hoe jouw team eruit ziet

Als GZ-psycholoog ben je onderdeel van een regionaal medisch specialistenteam: VG-arts, psychiater en twee GZ-psychologen. Bij een medisch traject in de GZSP financiering (voorheen tijdelijke extramurale regeling behandeling) ben jij de coördinerend behandelaar en daarnaast draag je bij aan de werkbegeleiding van de zorgcoördinator. De VG-arts  is de indicerend behandelaar. De uitvoering ligt voor het grootste deel in handen van onze zorgcoördinatoren (psychologen en orthopedagogen). De psychiater voegt deskundigheid toe bij complexe zorgvragen. Bij behandeling in de gespecialiseerde GGZ is de werkverdeling visa versa.

Wat je krijgt voor jouw inzet

Goed salaris zonder onregelmatige diensten

We bieden je een bovengemiddeld salaris. Tevens hechten we veel waarde aan werkgeluk. Daarom proberen we administratieve taken zoveel mogelijk te automatiseren met behulp van onze eigen ICT-afdeling én plannen geen onregelmatige diensten in.

Multidisciplinaire aanpak

Je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgprofessionals om je cliënten de meest passende zorg te kunnen bieden.

Ruimte voor je expertise

Jouw kennis en expertise als GZ-psycholoog zijn van grote waarde. Dit zetten we graag in voor je cliënten, maar ook in een coachende rol naar zorgcoördinatoren. Door middel van psycho-educatie blijf je zelf ook leren.

Wat we van jou verwachten

  • Je bent een zelfstandig BIG-geregistreerde GZ-psycholoog
  • Je werkt graag samen met meerdere disciplines
  • Je haalt energie uit het coachen van de zorgcoördinatoren
  • Je bent wekelijks 2 tot 4 dagdelen beschikbaar
  • Je staat vierkant achter onze missie; ‘Ontzuiling van de zorg’

Ontzuiling van de zorg door anders organiseren

De zorg in Nederland is te ingewikkeld. Een korte samenvatting is dat we niet effectief en weinig efficiënt samenwerken. Uiteindelijk komen de problemen daarvan op het bord van de cliënt terecht. Bij De Linde doen we dat al 20 jaar anders. Wij werken 100% ambulant. We organiseren begeleiding, behandeling, medisch en maatschappelijk herstel vanuit één team. We zorgen er met psycho-educatie en coaching voor dat young professionals een vliegende start maken in hun carrière. Daarnaast zorgt onze ICT afdeling ervoor dat onnodige administratieve rompslomp de kop in wordt gedrukt én plannen we geen onregelmatige diensten.

Direct contact opnemen

We staan voor je klaar met een kop koffie of thee!

Hoe gaat het verder?

Solliciteer

Solliciteer en laat ons weten hoe jij ons team zou willen versterken. We reageren altijd binnen zeven dagen op ontvangen sollicitaties.

Telefoongesprek

Bij interesse gaan we graag met je in gesprek. We kijken tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek of we een match zijn.

Kennismaking

Blijkt uit het telefoongesprek dat jij en De Linde een goede match kunnen zijn? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de vacature, over De Linde of wil je iets anders bespreken? Vul onderstaand formulier in of stuur ons een e-mail.

We nemen graag direct contact met je op

Andere vacatures

psychiater

Psychiater

Solliciteer

VG-arts

Solliciteer

GZ-psycholoog

Solliciteer