Medisch adviseur

Noord-Holland

24 uur

Basisarts

Over de functie

Als medisch adviseur beschik je over de juiste achtergrond om cliëntendossiers zorginhoudelijk te beoordelen. Je beoordeelt dossiers en daar waar nodig geef je werkbegeleiding op het schrijven van zorgplannen aan zorgcoördinatoren. Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid en je bent in staat om kwalitatief sterke documenten op te leveren. WLZ-indicaties en -aanvragen kennen voor jou geen geheimen. Je bent niet alleen in staat om goede aanvragen in te dienen, ook kun je goed inschatten wanneer het überhaupt nut heeft om een aanvraag te doen.

Je haalt veel voldoening uit het delen van kennis en daar waar nodig de schrijfvaardigheid van professionals op niveau te brengen. Vanuit de achtergrond zie jij erop toe dat dossiers en verplichte documentatie op orde is.

 

 Hoe ziet een dag bij De Linde er uit?

Structuur en kwaliteit zijn erg belangrijk voor jou. Je krijgt dan ook de vrijheid om je tijd naar eigen inzicht in te delen. Je dag kan bijvoorbeeld beginnen met werkbegeleiding van jonge zorgprofessionals. Je coacht en traint hen in het doelmatig schrijven zorgplannen en indicatie aanvragen. Ook weet je welke hulpvraag bij welk domein hoort.

Vervolgens controleer je de dossiers van enkele andere cliënten en check je dat alle verplichte documentatie aanwezig is. Je ervaring met aanvragen en documentatie stel je graag beschikbaar aan de rest van het team, dus je adviseert en begeleidt hen waar nodig op dit gebied. Voor je naar huis gaat dien je zelf nog een aanvraag in voor een indicatie, waarbij je vooraf al weet dat de kans op goedkeuring groot is. Je kijkt tevreden terug op je dag, wetend dat je alles tot in de puntjes onder controle hebt en door jouw gestructureerde aanpak geen enkel detail uit het oog verliest.

Wat we bieden

Vrijheid en regie

We vertrouwen op jouw kennis en aanpak om de volledigheid van de dossiers te borgen.

Een coachende rol

Je werkt met regionale teams en je hebt feeling met de verschillende financieringen in de zorg. Je coacht en begeleidt de leden van deze teams in het opstellen van de zorginhoudelijk documenten. 

Aantrekkelijk salaris

We schatten je expertise naar waarde en bieden daarom een marktconform salaris naar ervaring en achtergrond.

Wat we verwachten

  • Je hebt een WO master in geneeskunde
  • Je beschikt over kennis over geestelijke gezondheidszorg
  • Je woont in de regio Haarlemmermeer/Haarlem
  • Je hebt gevoel voor schrijfstructuren
Julia werving en selectie

Direct contact opnemen

We staan voor je klaar met een kop koffie of thee!

Hoe gaat het verder?

Solliciteer

Solliciteer op de vacature.
Binnen 3 werkdagen krijg je een reactie.

Telefoongesprek

We kijken eerst of we een match zijn in een eerste kennismakingsgesprek.

Kennismaking

Kom langs voor je sollicitatiegesprek als we allebei een match hebben.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de vacature, over De Linde of wil je iets anders bespreken? Vul onderstaand formulier in of stuur ons een e-mail.

We nemen graag direct contact met je op

Andere vacatures

psychiater

Psychiater

Solliciteer

VG-arts

Solliciteer

GZ-psycholoog

Solliciteer