Zorgvacatures /

Kom je bij ons werken?

Actuele vacatures

Zorg-coördinerend psycholoog

Regio’s Haarlem, Haarlemmermeer en IJmond

Je richt je als Psycholoog op een unieke doelgroep: zelfstandig wonende volwassenen met een verstandelijke beperking en GGZ-problematiek.

Zorg-coördinerend orthopedagoog

Regio’s Haarlem, Haarlemmermeer en IJmond

Als Orthopedagoog richt je je op een unieke doelgroep: zelfstandig wonende volwassenen met een verstandelijke beperking en GGZ-problematiek.

Werken in een betrokken team 

Cliënten die geholpen worden door een betrokken team aan behandelaars. Of ze nou praktische hulp nodig hebben bij zelfredzaamheid, of complexe GGZ-problemen hebben. 1 loket voor alle zorgvragen. Dát is goede zorg volgens ons.

Ben jij ook voor persoonlijke hulpverlening en tegen versplintering van de zorg? Ontdek het voordeel ons netwerk. We hebben zorgvacatures voor: ondersteuners, ambulant begeleiders, psychologen, zorgcoördinatoren en regiebehandelaars. We zijn actief in de wijde omgeving van Haarlem.

innovatief-zorgen-delinde-W

Werken bij De Linde of Lindepartner?

Specialistenhulp

Bij het onafhankelijke zorgcollectief Specialistenhulp zijn vrijgevestigde medisch specialisten aangesloten. Naast hun eigen praktijk werken zij ook in multidisciplinaire team aan complexe zorgvragen.

Tamarinde

De Tamarinde leidt hbo- en wo-studenten op tot betrokken, loyale medewerkers bij een zorgaanbieder, binnen en buiten Stichting De Linde.

De Portuur

Via het onafhankelijke platform De Portuur worden ambulant begeleiders met ervaringsdeskundigheid ingezet. Ze spreken de taal van cliënten en zetten hun ervaring in om anderen te helpen herstellen en mee te doen in de maatschappij.

Buurtcoöperatie

Via de Buurtcoöperatie kunnen maatschappelijk betrokken mensen onder supervisie van een professional aan de slag als begeleider.

Contact formulier Vacature

Solliciteer gelijk. Je bent welkom bij De Linde!

Wil jij ook werken bij het leukste zorgnetwerk van Nederland?
We hebben zorgvacatures voor ondersteuners, ambulant begeleiders, psychologen, zorgcoördinatoren en regiebehandelaars.
We zijn actief in de wijde omgeving van Haarlem en Zandvoort.

Bel: 023 557 51 74
Mail: info@stdl.nl

Wij bellen je snel voor een kennismakingsgesprek!

We komen graag met
je in contact

Contact Vacature

Maximum file size: 6MB

Maximum file size: 6MB