Recruiter /

Vacature bij De Tamarinde

Recruiter

Ben jij een echte bouwer? Stroop dan je mouwen maar op, Stichting de Linde heeft de perfecte uitdaging voor jou!

De Tamarinde brengt sinds 2018 zorgstudenten aan bijbanen in de zorg. Dat doen we non-profit. Onze missie? Samenwerken aan de volgende generatie gezondheidszorg.

We doen dat door gemotiveerde zorgstudenten een kans te bieden om hun kennis al vroeg in de praktijk te brengen. Daarmee dragen we een steentje bij aan een oplossing voor personeelskrapte én leiden we de professional van morgen op. Een win-win dus!

Wil je snel en direct contact?

Bel dan gerust even met:
Nadine Straten, op 06 25 18 18 36.
Zij vertelt je graag meer hierover.

Wat houdt de functie in?

We verdubbelen ieder jaar en daarom zijn we druk aan het bouwen.

  • Als Recruiter krijg je de kans om bij te dragen aan ons groeiende team en de ontwikkeling van onze processen en structuren.
  • Je krijgt de regie over een aantal zorginstellingen waarbij jij alles tot in de puntjes regelt van interviews afnemen over de werkzaamheden tot aan de kennismakingen op locatie.
  • Jij bent de contactpersoon voor zowel de instellingen als de studenten.

Wat we van jou verwachten

Dat jij een lekkere bruisbal bent met een gezonde dosis proactiviteit en een gedrevenheid om resultaten te behalen. Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden zijn essentieel. Ervaring in recruitment is een pluspunt, maar je persoonlijkheid en karakter zijn doorslaggevend.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Nou, laten we beginnen met een competitief salaris, grapje.
We gaan verder dan dat. Je krijgt de kans om verschillende opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen. Walter, Manouk en Jeppe gaan bijvoorbeeld dit jaar meedoen aan Project Phoenix, een leiderschapsprogramma van special forces.

Werkplezier is gegarandeerd met een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Hoe bouwen we die band op? We sporten 1x per maand met elkaar bij Douwe die ons fysiek en mentaal uitdaagt onder andere door af te sluiten met een ijsbad- en sauna challenge.

Het beste van alles? Je maakt maatschappelijke impact en verandert levens.

Klinkt goed, toch?

Grijp deze kans! Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Nadine Straten op 06 25 18 18 36. Ze staat klaar om je meer informatie te geven.

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Mis deze kans niet en bel en/of vul onderstaand formulier in. We komen graag met je in contact.

Contact Vacature

Maximum file size: 6MB

Maximum file size: 6MB