Vacature Recruitment Business Partner /

Vacature bij De Linde

Recruitment Business Partner

Ben jij een echte bouwer? Stroop dan je mouwen maar op, Stichting de Linde heeft de perfecte uitdaging voor jou!

Stichting de Linde is een non-profit zorgorganisatie die gedreven is om de uitdagingen in de zorg op een innovatieve manier aan te pakken.

Samen met vijf partnerorganisaties leveren we een breed scala aan zorgdiensten, variërend van ambulante begeleiding tot specialistische hulp door ervaringsdeskundigen en medisch specialisten.

Wil je snel en direct contact?

Bel dan gerust even met:
Nadine Straten, op 06 25 18 18 36.
Zij vertelt je graag meer hierover.

Wat houdt de functie in?

Terwijl de Tamarinde (onze organisatie die studenten inzet in de zorg) al twee recruiters heeft, hebben de andere organisaties nog geen gestructureerd wervingsproces.

Het is jouw taak om de instroom van kandidaten voor de verschillende organisaties op gang te brengen en een gedeelde recruitmentafdeling op te zetten. Je krijgt hierbij veel vrijheid om je eigen aanpak te kiezen.

Wat we van jou verwachten

Dat jij een lekkere bruisbal bent met een gezonde dosis proactiviteit en een gedrevenheid om resultaten te behalen.

Sterke organisatorische vaardigheden zijn essentieel, en ervaring met diverse wervingsstrategieën is een must have. Je zal ongeveer 30% operationeel en 70% strategisch bezig zijn.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Nou, laten we beginnen met een competitief salaris, grapje.
We gaan verder dan dat. Je krijgt een opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen. Walter, Manouk en Jeppe gaan bijvoorbeeld dit jaar meedoen aan Project Phoenix, een leiderschapsprogramma van special forces.

Werkplezier is gegarandeerd met een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Hoe bouwen we die band op? We sporten 1x per maand met elkaar bij Douwe die ons fysiek en mentaal uitdaagt onder andere door af te sluiten met een ijsbad en sauna challenge.

Het beste van alles? Je maakt maatschappelijke impact en verandert levens.

Klinkt goed, toch?

Grijp deze kans! Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Nadine Straten op 06 25 18 18 36. Ze staat klaar om je meer informatie te geven.

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Mis deze kans niet en bel en/of vul onderstaand formulier in. We komen graag met je in contact.

Contact Vacature

Maximum file size: 6MB

Maximum file size: 6MB